Impresszum

A TechBone impresszum

Cím:

Simon Philipp Gralki
Petöfi utca 2/a
9741 Vassurany
Magyarország

E-mail

info@techbone.net
A kapcsolatfelvételi űrlaphoz

Forgalmiadó-azonosítószám

HU68118671


A tartalomért való felelősség

Mint szolgáltató, a TMG 7. § (1) bekezdése értelmében az általános törvények értelmében felelősek vagyunk az ezen oldalakon található saját tartalmakért. A TMG 8-10. §-ai szerint azonban szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek a harmadik fél által továbbított vagy tárolt információkat ellenőrizni, illetve a jogellenes tevékenységre utaló körülményeket kivizsgálni.

Az általános törvények szerinti, az információk eltávolítására vagy használatának megakadályozására vonatkozó kötelezettségek ettől függetlenül nem sérülnek. E tekintetben azonban a felelősségre vonás csak a konkrét jogsértésről való tudomásszerzés időpontjától lehetséges. Ha tudomást szerzünk ilyen jogsértésekről, azonnal eltávolítjuk a tartalmat.

A linkekért való felelősség

Weboldalunk külső, harmadik fél weboldalaira mutató linkeket tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért nem tudunk felelősséget vállalni ezekért a külső tartalmakért. A hivatkozott oldalak tartalmáért mindig a mindenkori szolgáltató vagy az oldalak üzemeltetője a felelős. A linkelt oldalakat a linkelés időpontjában ellenőriztük az esetleges jogi jogsértések szempontjából. A linkelés időpontjában a jogellenes tartalom nem volt azonosítható.

A linkelt oldalak tartalmának állandó ellenőrzése azonban nem ésszerű a törvénysértés konkrét bizonyítéka nélkül. Ha jogsértésről szerezünk tudomást, azonnal eltávolítjuk az ilyen linkeket.

Copyright

Az oldalakon található, az oldal üzemeltetői által létrehozott tartalmak és művek a német szerzői jog hatálya alá tartoznak. A sokszorosításhoz, feldolgozáshoz, terjesztéshez és a szerzői jogi korlátokon kívüli bármilyen felhasználáshoz az adott szerző vagy alkotó írásbeli hozzájárulása szükséges. Az oldal letöltése és másolása kizárólag magánjellegű, nem kereskedelmi célú felhasználásra engedélyezett.

Amennyiben az oldalon található tartalmakat nem az üzemeltető készítette, a harmadik felek szerzői jogait tiszteletben tartjuk. Különösen a harmadik féltől származó tartalmak vannak megjelölve. Amennyiben mégis tudomására jutna, hogy szerzői jogokat sértett, kérjük, tájékoztasson minket erről. Ha tudomást szerzünk bármilyen jogsértésről, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmakat.