A Techbone-ról

Hogyan jött létre a Techbone? Hol tartunk ma? A Techbone története és mérföldkövei.

2013

A kezdetek

Egy informatikai szakmunkásképzés megalapozta a Techbone weboldal első kódsorainak elkészítését. Simon egyszemélyes vállalkozásként, mellékállásban indította el a TechBone elődjét, az appook.de-t.


2017

Új tanfolyam

Az appook sikeres és a vártnál gyorsabban növekszik. Az egyszerű PDF felhasználói kézikönyvek azonban már nem elegendőek, ami arra készteti Simont, hogy új irányt jelöljön ki. Az appook.de hamarosan interaktív útmutatók széles választékát kínálja majd Androidon.


2019

TechBone.de indul

2019 Simon éve. Hosszú fejlesztési időszak után a weboldal egységes, új és friss dizájnnal indul. Az Appook mostantól TechBone. Ezzel egy időben a cég felveszi első alkalmazottját, Dennyt.

Denny és Simon együtt több száz részletes útmutatót tesznek közzé a Samsung, az Apple, a OnePlus és a Xiaomi okostelefonjairól. Rendkívül sikeres, a Techbone hónapról hónapra megdönti a látogatói rekordot.


2021

Youtube csatorna indul

A Techbone oktatóanyagai 2021-ben Youtube videókkal fognak kiegészülni. Fél év alatt a Youtube-csatorna több mint 6000 feliratkozót ért el. Ez a siker ismét azt mutatja, hogy a Techbone magas színvonalát milyen jól fogadják a felhasználók.


2022+

Hová vezet az út?

A Techbone célja természetesen továbbra is a felhasználók igényeinek kielégítése. A jövőben a meglévő tartalmakat frissítjük és új tartalmakkal egészítjük ki. Ennek érdekében nem csak az oldal technikai fejlesztése folyik, hanem a csapat bővítése is tervben van.